Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g água fria
- 350 g farinha tipo 65
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
Recheio e acabamento
-
50
g queijo Emmental
veya 50 g queijo Gruyère - Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeitonas s/ caroço cortadas ao meio
- 50 g noz triturada grosseiramente
- Água q.b. p/ vapor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 185 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras - Figado de pato
20h 35 min
Donuts holes
2u. 5min
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1h 45 min
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10h 30min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão libanês com especiarias
3h 20 min
Soufflé de limão
40 min
Pão de frutos secos e maçã
13 Std. 55 Min
Pão Venezia
17h 10min
Paella de orzo e mexilhões
55 min
Angel cake de avelã
40 min
Bolo de frutos vermelhos com nozes sem glúten
1h