Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 150 g di zucchero
- 1 limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di burro, a temperatura ambiente, a tocchetti + q.b.
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 400 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 700 g di cotognata a pezzi
- 70 g di vino dolce (per esempio Porto, Marsala, Vin Santo)
Terminare la preparazione
- 1 albume, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 134 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata torronata
20min
Pan di Spagna panna e fragole
2h
Lu frustingu
18 godz.
Panini di patate
20 godz.
Crostata ai cachi freschi
1h
Confettura di mele
4h
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Crostata ai cachi
1h
Crostata con crema di ricotta al lime e cocco (senza glutine)
2u. 20min
Confettura di mele cotogne
1 Std. 10 Min
Crostata crema e amarene
1h 30min
Crostata mele e cannella
1h 20min