![Cuisson de l'épeautre perlé Cuisson de l'épeautre perlé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FEF9F05B-F8F9-40B8-9B46-63A93569E937/Derivates/10c6fed0-00fd-4ced-8771-67dc8c816417.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 500 g d'épeautre perlé
- 400 - 700 g d'eau
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 910.6 kJ / 217.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 37.8 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 37.8 g
- Sodyum
- 0.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson du riz jasmin
35 min
Pot-au-feu de poulet miso
1h 45min
Ragoût de haricots noirs, œufs sur le plat et tortillas de maïs
16 Std.
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Cuisson du millet
45 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 dk
Curry d'agneau aux pois chiches et chou frisé
16 Std. 50 Min
Fromage frais aux noix et pain au petit-lait
12h 15min
Buddha bowl au poulet (TM6)
1 godz.
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min