Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g Basmatireis, weiß
- 100 g Fadennudeln, in Stücke gebrochen
- 40 g Butter, in Stücken
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 201 mg
Alternatif tarifler
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Bulgur, gekocht
35 min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 godz. 15 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Salziges Joghurtgetränk - Ayran
5min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min