Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g Basmatireis, weiß
- 100 g Fadennudeln, in Stücke gebrochen
- 40 g Butter, in Stücken
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 201 mg
Alternatif tarifler
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 Min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min
Acuka
5 Min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Basmati Reis
15 Min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min