Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Wasser
- 100 g Zucker
- Orangenschale von 1 Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- 3 Gewürznelken
- 80 g Feigen, getrocknet, halbiert (Kuru Incir)
- 10 g Mandeln
- 10 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 110 g getrocknete Aprikosen, entsteint (Kuru Kaysı)
- 80 g getrocknete Pflaumen, entsteint (Kuru Erik)
- 80 g Rosinen (Çekirdekli Kuru Üzüm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 godz. 15 min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Kürbisdessert mit Walnusskrokant - Ceviz Krokantlı Kabak Tatlısı
1h 30 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25 min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1h 15min
Naturjoghurt - Ev Yapımı Yoğurt
12j
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.