焗烤鱈魚

焗烤鱈魚

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
6 人份

Malzemeler

麵包屑
  • 乾硬的隔夜麵包 切成小塊
    50 克
鱈魚
  • 隔夜麵包 切小塊
    100 克
  • 牛奶
    100 克
  • 橄欖油
    50 克
  • 洋蔥 對切
    200 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 紅蘿蔔 切小塊
    300 克
  • 鹽漬鱈魚,預先浸泡去除鹽份 剝碎
    400 克
  • 1 小撮
  • 胡椒粉
    1 小撮
白醬
  • 牛奶
    300 克
  • 麵粉
    60 克
  • 無鹽奶油
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 豆蔻粉
    1 小撮
  • 鮮奶油
    200 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 19 g
Kalori 1761 kJ / 421 kcal
Yağ 26 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 29 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...