Cihazlar ve Aksesuarlar
波蘭豬肉水餃
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
6 人份
Malzemeler
餡料
-
洋蔥 切4等分100 克
-
油菜籽油20 克
-
牛肉 去骨,預先煮熟並切薄片 (詳見要訣)320 - 350 克
-
紅蘿蔔 預先煮熟並切塊 (詳見要訣)40 - 50 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥馬郁蘭¼ - ½ 茶匙
波蘭餃子皮
-
水 多備一點,烹煮水餃用250 克
-
蛋1 顆
-
油菜籽油20 克
-
麵粉 多備一點灑粉用560 克
-
鹽 多備一點,烹煮水餃用1 小撮
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20.3 g
Kalori
2006 kJ /
479 kcal
Yağ
12.1 g
Lif
3.1 g
Karbonhidrat
74.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
過去、現在、始終如一
50 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Değerlendirme yok
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Değerlendirme yok
櫛瓜餅皮披薩
Değerlendirme yok
義大利鮭魚方餃
Değerlendirme yok
泰式蔬食咖哩
Değerlendirme yok
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Değerlendirme yok
西班牙國王餅
Değerlendirme yok
瑞士薏仁燉牛肉湯
Değerlendirme yok
俄羅斯酸黃瓜湯
Değerlendirme yok
波蘭傳統薑餅蛋糕
Değerlendirme yok
辣味香腸麵餃
Değerlendirme yok
普羅旺斯松子櫛瓜麵
Değerlendirme yok