Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 粒 蒜頭
- 1 枝 新鮮百里香
- 2 片 新鮮月桂葉
- 1 根 西洋芹 ,切碎
- 1 把 新鮮平葉巴西利
- 100 克 韭蔥 ,切薄片 (1.5公分)
- 150 克 紅蘿蔔 ,切薄片 (1.5公分)
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 1 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
- 900 克 水
- 1000 克 小牛肉 (小犢牛),切塊 (2-3公分)
- 500 克 蘑菇 ,切4等分或6等分
- 50 克 奶油,有鹽或無鹽
- 50 克 麵粉
- 100 克 鮮奶油 (脂肪含量約35%)
- 2 顆 蛋黃
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 34.8 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 30.7 g