印度雞肉香米飯佐桃子

印度雞肉香米飯佐桃子

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 印度香米
    300 克
  • 750 克
  • 油菜籽油 外加1大匙
    20 克
  • 1 ¼ - 1 ¾ 茶匙
  • 油菜籽油
    20 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 去骨去皮雞腿肉 切成方塊 (3公分),預先用紙巾擦乾
    400 克
  • 桃子罐頭 切對半,含鹽水 (820-850克) (切成8等分)
    800 - 850 克
  • 乾燥普蘿旺斯香草
    3 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 783.5 mg
Protein 24 g
Kalori 2376 kJ / 567.5 kcal
Yağ 15.8 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 2.3 g
Karbonhidrat 86.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...