Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 克 印度香米
- 750 克 水
- 20 克 油菜籽油 ,外加1大匙
- 1 ¼ - 1 ¾ 茶匙 鹽
- 20 克 油菜籽油
- 3 粒 蒜頭
- 400 克 去骨去皮雞腿肉 ,切成方塊 (3公分),預先用紙巾擦乾
- 800 - 850 克 桃子罐頭 ,切對半,含鹽水 (820-850克) (切成8等分)
- 3 茶匙 乾燥普蘿旺斯香草
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2376 kJ / 567.5 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 86.3 g
- Yağ
- 15.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 783.5 mg