Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 85 g vers geperst citroensap
- 200 - 335 g boter, in stukken
- 3 - 5 eierdooiers
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- 2 ½ - 3 ½ snuifjes gemalen peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Totale recept
- Kalori
- 11702 kJ / 2839 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 301 g
- Doymuş Yağ
- 193 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 5013 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Değerlendirme yok
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Değerlendirme yok
Gefermenteerde frambozensiroop
128小时 10 分钟
Zuurkool
Değerlendirme yok
Bearnaisesaus
20 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Ciabattabroodjes
3 godz. 30 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min