Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
250
g witte suiker
veya 250 g basterdsuiker - 200 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 30 g ongezouten boter, koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 tl citroensap
- 1 el azijn
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 256 g
- Yağ
- 111 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tosti met cottage kaas
Değerlendirme yok
Half bolletje vanille en karamel
Değerlendirme yok
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Karamelpoeder
1 Std.
Basis karamel
25 Min
350 g sjalot fruiten
Değerlendirme yok
Honingraat
1 Std. 30 Min
Citroencurd
1 Std.
200 g ui kleuren
25 Min
Banketbakkersroom
15 Min
Vloeibare karamel
25 Min
200 g ui karameliseren
40 Min