Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
蛋黃醬
- 200 克 天然油(蔬菜油) (例如葵花油或菜籽油)
- 5 根 山蘿蔔葉 ,(又稱細葉香芹),去根切段
- 50 克 酸黃瓜 ,塊狀
- 1 顆 蛋
- ½ - 1 茶匙 檸檬汁 (isteğe bağlı)
- ½ 茶匙 黃芥末 ,中等辣度
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- 1 小撮 糖
- 100 克 法式酸奶油
牛腰內肉
- 600 克 牛腰內肉
- 20 克 奶油,有鹽或無鹽
- 2 根 新鮮迷迭香
-
30
克 檸檬汁 (約½顆檸檬) (詳見要訣)
veya 1 平茶匙 抗壞血酸 (約½顆檸檬) (詳見要訣) - 水 直到淹沒密封袋(約1400克)
- 油 ,进行品尝
- 800 克 地瓜 ,切薄片(約1公分)
- 少許 鹽 ,依個人口味調整
- 少許 胡椒粉 ,依個人口味調整
- 少許 匈牙利甜紅椒粉 ,依個人口味調整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 4206 kJ / 1004 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 72 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1933 mg