Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Barbecuesaus
- 4 teentjes knoflook
- 100 g sesamolie
-
100
g misopasta
veya 100 g groentebouillonpasta - 40 g sesamzaad
- 2 lente-uien, in dunne plakjes
- 15 g chilipasta
- 1 verse rode peper
Varkensbuikspek en noedels
- 120 g uien, in vieren gesneden
- 5 teentjes knoflook
- 75 g verse gember, in reepjes
- 10 g zwarte peperkorrels
- 2 verse rode pepers, gehalveerd
- 1200 g kippenbouillon (zie tips)
- 600 g varkensbuikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (3 x 10 cm)
- vers citroengras, geplet
- 150 g gedroogde Chinese eiernoedels
- 1 el olie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 4148 kJ / 991 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 76 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1591 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Vegan bananen-kokoscake
Değerlendirme yok
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Değerlendirme yok
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Değerlendirme yok
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Pulled pork burgers
Değerlendirme yok
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Vitello tonnato
13h
Huzarensalade
25min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 godz.
Gezouten karamel toffees
1 godz. 45 min