Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamscurry
- 20 g olijfolie
- 2 - 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 1 tl verse gember, geraspt
- 1 ½ tl gemalen kaneel
- 1 tl chilipoeder
- ½ verse rode peper, ontpit, in stukken
- 1 el garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- 2 tl komijnzaad
- 10 g verse koriander
- 40 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 60 g amandelschilfers, geroosterd
- 650 g lamsvlees, in blokjes (4 cm)
- 1 tl zout
- 400 g kokosmelk
Komkommer-couscous
- 350 g couscous, medium
- 350 g water
-
1
tl groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 150 g komkommer, in blokjes (1 cm)
- 60 g amandelschilfers, geroosterd
- 5 g verse korianderbladeren
- 2 el verse muntblaadjes
- 30 g olijfolie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 4342 kJ / 1037 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 876 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pindakaas en koekjesijs
Değerlendirme yok
Mediterrane paprika's
Değerlendirme yok
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Değerlendirme yok
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Değerlendirme yok
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Zoete of hartige pannenkoeken
Değerlendirme yok
Chili van rund met citroenfeta
45min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Değerlendirme yok
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Vichyssoise met pasta
35min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min