Cihazlar ve Aksesuarlar
西洋菜猪骨汤
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 20 dk
8 人份
Malzemeler
-
猪骨 选龙骨最佳,切大块(见要诀)600 克
-
西洋菜 切段100 克
-
胡萝卜 切大块50 克
-
玉米 切段50 克
-
姜20 克
-
蜜枣1 颗
-
水1300 克
-
盐 (约1茶匙),依个人口味调整5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
291.1 mg
Protein
9.6 g
Kalori
719.5 kJ /
172.1 kcal
Yağ
13.8 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
4.3 g
Karbonhidrat
2.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
地道中国菜:秋天的成熟
10 Tarif
Çin
Çin