西洋菜猪骨汤

西洋菜猪骨汤

4.6 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 20 dk
8 人份

Malzemeler

  • 猪骨 选龙骨最佳,切大块(见要诀)
    600 克
  • 西洋菜 切段
    100 克
  • 胡萝卜 切大块
    50 克
  • 玉米 切段
    50 克
  • 20 克
  • 蜜枣
    1 颗
  • 1300 克
  • (约1茶匙),依个人口味调整
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 291.1 mg
Protein 9.6 g
Kalori 719.5 kJ / 172.1 kcal
Yağ 13.8 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 4.3 g
Karbonhidrat 2.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...