Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 克 新鲜的虾 ,大型的
- 150 克 洋葱 ,切块
- 1 瓣 蒜头
- 50 克 红甜椒 ,切块
- 1 支 新鲜红辣椒
- 30 克 油
- 200 克 猪肋排 ,切块
- 150 克 五花肉
- 1 汤匙 淡味虾皮
- 1600 克 热水
- 300 克 米粉 ,选福建米粉
- 50 克 番茄膏
- 60 克 鱼露
- 4 个 水煮蛋 ,去壳后切半
- 100 克 新鲜绿豆芽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3402.5 kJ / 814 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 44.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1623.3 mg