Cihazlar ve Aksesuarlar
猪筋炖软骨
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 50 dk
5 人份
Malzemeler
-
干猪筋 浸泡隔夜5 - 6 个
-
水2200 克
-
新鲜姜 拍扁30 克
-
青葱 切半2 支
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
食油20 克
-
小红葱60 克
-
蒜瓣 带皮,拍扁4 个
-
八角1 个
-
丁香2 个
-
猪软骨 切块(3公分)400 克
-
酱青30 克
-
30 克 枣焦糖黑酱油30 克
-
冰糖10 克
-
干香菇 浸软,切半5 朵
-
盐 适量调味1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1180 mg
Protein
19 g
Kalori
837 kJ /
200 kcal
Yağ
8 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
13 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中式慢炖经典
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası