Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 克 韩式泡菜
- 100 克 洋葱 ,切丝
- 1 汤匙 麻油
- 1 汤匙 韩式辣椒酱
- ½ 茶匙 辣椒粉
- ½ 茶匙 蒜泥 (isteğe bağlı)
- 10 克 姜 ,切片
- 900 克 水
- 300 克 五花肉, 切片
- 120 克 金针菇, 去根部,洗净
- 1 根 新鲜青辣椒, 斜切薄片
- 350 克 老豆腐, 切块
- 3 根 葱, 切段
- 1 小撮 盐, 依个人口味调整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1913 kJ / 457 kcal
- Protein
- 20.769 g
- Karbonhidrat
- 14.699 g
- Yağ
- 34.933 g
- Lif
- 2.98 g