泡菜猪肉豆腐锅

泡菜猪肉豆腐锅

4.5 23 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 韩式泡菜
    400 克
  • 洋葱 切丝
    100 克
  • 麻油
    1 汤匙
  • 韩式辣椒酱
    1 汤匙
  • 辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 蒜泥 (isteğe bağlı)
    ½ 茶匙
  • 切片
    10 克
  • 900 克
  • 五花肉 切片
    300 克
  • 金针菇 去根部,洗净
    120 克
  • 新鲜青辣椒 斜切薄片
    1 根
  • 老豆腐 切块
    350 克
  • 切段
    3 根
  • 依个人口味调整
    1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 20.769 g
Kalori 1913 kJ / 457 kcal
Yağ 34.933 g
Lif 2.98 g
Karbonhidrat 14.699 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...