Cihazlar ve Aksesuarlar
泡菜猪肉豆腐锅
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
韩式泡菜400 克
-
洋葱 切丝100 克
-
麻油1 汤匙
-
韩式辣椒酱1 汤匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
蒜泥 (isteğe bağlı)½ 茶匙
-
姜 切片10 克
-
水900 克
-
五花肉 切片300 克
-
金针菇 去根部,洗净120 克
-
新鲜青辣椒 斜切薄片1 根
-
老豆腐 切块350 克
-
葱 切段3 根
-
盐 依个人口味调整1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20.769 g
Kalori
1913 kJ /
457 kcal
Yağ
34.933 g
Lif
2.98 g
Karbonhidrat
14.699 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
韩式风味餐
10 Tarif
Çin
Çin