
Uyumlu sürümler
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan in Stücken (3 cm)
- 90 g Schalotten halbiert
- 10 g Olivenöl
- 30 g Butter
- 320 g Risottoreis (z.B. Carnaroli, Kochzeit 20 Min.)
- 80 g Weisswein, trocken
- 730 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
Karotten-Apfel-Salat und Fertigstellung Risotto
- 300 - 400 g Karotten geschält, in Stücken, nach Belieben
- 200 - 300 g Äpfel entkernt und in Stücken, nach Belieben
- 20 g Öl
- 20 - 30 g Weissweinessig nach Belieben
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker (isteğe bağlı)
- 100 - 150 g Jungspinat, frisch
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 626 kcal / 2623 kJ
- Protein
- 16 g
- Yağ
- 27 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Lif
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Sodyum
- 1294 mg