Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter
-
700
g Rispentomaten, halbiert
veya 700 g Pelati-Tomaten - 70 g Tomatenpüree
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 150 g Wasser
-
1
TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
veya 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 40 g Buchweizen
- 200 g Saucen-Halbrahm
- 4 Basilikumblätter
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 23.8 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1210.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise
45 Min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10 dk
Menü: Gefülltes Schweinsnierstück mit Kartoffel-Pastinaken-Stampf, Mandarinen-Gugelhopf
2 godz. 30 min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 Min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 Min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10 dk
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40 Min
Fenchelsalat mit Parmesan
10 dk
Champignon-Kartoffeleintopf
1hod.