Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
- 300 g knolselder, in stukken (2 cm)
- 300 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
- 20 g mayonaise
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g honing
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
Schotse eieren
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g rundsvlees, ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
- 2 ei, medium (53-63 g)
- 15 g mosterd
- 70 g paneermeel
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 20 g bloem, om te bestrooien
- 1500 g frituurolie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 742 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rode kool cups met kip
25 Min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Pudding
15 Min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Sinaasappelcake
1 Std.