Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Besin Değeri
- şuna göre 35 g
- Kalori
- 206 kJ / 49 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 118.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chutney de arándanos
1h
Albóndigas de cordero y chimichurri con ensalada
2 godz.
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15p
Albóndigas con setas
35min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (HESTAN CUE)
35min
Compota de cebolla roja
2h 10min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 godz.
Champiñones en vinagre
35min
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min