Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1600 g d'eau
-
2
c. à café bombée de fond de légumes ou de viande maison
veya 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l) ou de viande, émiettés - 80 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 60 g d'échalotes
- 80 g de beurre, en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 640 g de riz risotto, tout type (Carnaroli ou Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson
- 120 g de vin blanc sec
- 1 - 2 c. à café de sel, selon vos goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1006 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson du riz
25min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Değerlendirme yok
Minestrone de fruits et crème au safran
40min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Mayonnaise
5min
Poulet au poivron rouge
1 Std. 5 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Couscous d'agneau et crème catalane
Değerlendirme yok
Farfalle aux quatre fromages
20min