
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou en quatre
- 500 - 600 g d'eau à ajuster en fonction de la texture désirée
- 200 g de lait
-
1
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
veya 1 c. à café bombée de fond de légumes - 50 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel selon vos goûts
- 50 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 4 brins de persil frais équeutés
- 40 g de fromage frais (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 132 kcal / 550 kJ
- Protein
- 7 g
- Yağ
- 9 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Lif
- 1.4 g