Cihazlar ve Aksesuarlar
雞蛋粉絲皇宮菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
蛋2 顆
-
鹽1 小撮
-
黑麻油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
水250 克
-
皇宮菜 切段(5公分)150 克
-
冬粉 對半切,以溫水浸泡10分鐘30 克
-
日式醬油10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
424.4 mg
Protein
5.8 g
Kalori
682.3 kJ /
163.1 kcal
Yağ
7.6 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
4280.4 g
Karbonhidrat
19.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
57 Tarif
Tayvan
Tayvan