Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
魚鱗凍
- 2 根 青蔥 ,洗淨
- 150 克 乾燥魚鱗片
- 80 克 白醋
- 3200 克 水
- 40 克 薑 ,洗淨,切片
- 1 大匙 米酒
醬汁&組合
- 1 大匙 白芝麻油
- 1 茶匙 花椒粒
- 1 大匙 蒜頭 ,切末
- ½ 條 新鮮紅辣椒 ,切末
- ½ 茶匙 鹽
- 1 大匙 二砂糖
- 1 大匙 辣油
- 1 大匙 醋
- 1 茶匙 醬油
- 1 條 小黃瓜 ,洗淨,切片
- 1 枝 香菜 ,洗淨,切段(約1公分)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 人份
- Kalori
- 3996.9 kJ / 955.3 kcal
- Protein
- 132.3 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 30.7 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 904.2 mg