Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
veya 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 cucharaditas de semillas de amapola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 468.8 mg
Alternatif tarifler
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20 min
Masa madre de centeno
96 godz. 20 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Triángulos de bretzel
3óra
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min