Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
veya 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 cucharaditas de semillas de amapola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 468.8 mg
Alternatif tarifler
Pan payés con masa madre
16h
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 Std.
Masa madre de centeno
96sa 20 dk
Fougasse con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de caja
2hod. 15min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Stollen
2 Std.
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min