Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Preparación
- 500 g de agua
- 180 g de patatas harinosas con piel, en mitades
Masa principal
- 300 g de agua fría
- 80 g de harina integral de centeno
- 460 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de aceite
- 10 g de miel
- 15 g de mantequilla
- 20 g de fécula de patata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 821 kJ / 196 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 340.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan blanco
3h 10min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Fougasse con masa madre
14h 30min
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20 min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan payés con masa madre
16h
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Panecillos artesanos
1h 30min