Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar)
- 220 g de agua fría
- 255 g de harina de fuerza
- 210 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 11121 kJ / 2658 kcal
- Protein
- 82.3 g
- Karbonhidrat
- 479.6 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 62.1 g
- Sodyum
- 5929.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan payés con masa madre
16h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min.
Pan gallego con masa madre
15h 30min