Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 250 g de agua
- 50 g de pie de masa de trigo
- 250 g de harina de fuerza
Masa principal
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 10403 kJ / 2486 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Karbonhidrat
- 495.3 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 29.1 g
- Sodyum
- 4945.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan payés con masa madre
16h
Panecillos de zanahoria y semillas
15h
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Masa madre en polvo
24 Std. 10 Min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan blanco
3u. 10min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min.
Pan retorcido con masa madre
16h