Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 220 g de agua fría
- 360 g de harina de fuerza
- 40 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1965 kJ / 469 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 92.5 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 1182.3 mg
Alternatif tarifler
Pan payés con masa madre
16h
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Fougasse con masa madre
14 Std. 30 Min
Mini baguettes rústicas
16h 30 min.
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h