Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 300 g de sémola de trigo duro fina
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 8375 kJ / 2001 kcal
- Protein
- 62.1 g
- Karbonhidrat
- 330.3 g
- Yağ
- 55.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 45.1 g
- Sodyum
- 4755.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche rápido
1h 50 min
Pan blanco
3h 10 min
Pan corsario doble
Değerlendirme yok
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Masa madre en polvo
24 godz. 10 min
Pan de centeno y manteca
16h
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan payés con masa madre
16h