Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 300 g de sémola de trigo duro fina
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 8375 kJ / 2001 kcal
- Protein
- 62.1 g
- Karbonhidrat
- 330.3 g
- Yağ
- 55.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 45.1 g
- Sodyum
- 4755.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan payés con masa madre
16h
Panecillos de espelta
16 godz. 30 min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Masa madre en polvo
24h 10min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan de centeno y manteca
16h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan corsario doble
Değerlendirme yok
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min