Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g de pasas sin semillas
- 30 g de ron
- 180 g de agua fría
- 50 g de leche fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 40 g de azúcar
- 450 g de harina de fuerza
- 50 g de sémola de trigo duro fina
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 1 cucharadita de aceite
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de nata
- 2 - 3 cucharadas de almendra laminada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1116 kJ / 266 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 251.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de Pascua Cozonac (Kozunak)
5h
Cuernos de brioche
2u. 30min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Pan de sidra preñao
1h 10 min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2u. 30min
Bollitos de manzana y pasas
2u. 30min
Triángulos de bretzel
3 Std.
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Tortas blandas de anís
1 Std. 20 Min