Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di cipolle rosse a fette (circa 7-8 mm)
- 40 g di miele
- 10 g di aceto di vino rosso
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 uova
- 150 g di formaggio di capra fresco, cremoso
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci, tritati
- 30 g di germogli misti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 0.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40min
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1 Std.
Frittata broccoli e prosciutto
35 Min
Finocchi gratinati
30 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Asparagi in crosta
2 godz. 15 min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15 min
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min