Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'huile d'olive
- 15 g de beurre
- 4 souris d'agneau
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 300 g de cidre brut
- 200 g d'eau
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 500 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm)
- 400 g de petits pois frais
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4385 kJ / 1044.8 kcal
- Protein
- 118.8 g
- Karbonhidrat
- 42.3 g
- Yağ
- 37.5 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 24.5 g
- Sodyum
- 684 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine de bœuf aux patates douces
4h 10min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Cuisses de poulet et sauce aux champignons avec du riz sauvage
1h 20 phút
Pot-au-feu madrilène
2 Std. 20 Min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Navarin d'agneau printanier
1h 20 phút
Alicuit de canard
1h
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1h 30min
Gigot d'agneau en croûte d'épices et légumes de printemps
1h
Ragoût de veau à l'asturienne
2h 45min
Navarin d'agneau
1h 15min