Cihazlar ve Aksesuarlar
菊花豆腐汤
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 10 dk
6 人份
Malzemeler
-
日本白萝卜 ,切成小块600 克
-
红枣 ,去籽10 粒
-
蚝干 ,浸软8 个
-
水1400 克
-
盐 ,适量调味1 茶匙
-
嫩豆腐 (大约1块豆腐)300 克
-
枸杞 浸软,装饰用6 粒
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
421 mg
Protein
6 g
Kalori
414 kJ /
99 kcal
Yağ
3 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
新春料理我最牛
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası