Cihazlar ve Aksesuarlar
泡椒豆豉蒸鱼
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 人份
Malzemeler
-
嫩豆腐 (约1块),切片(1公分)300 克
-
石斑鱼 (800-1000克),去鳃去鳞并清除内脏,切成蝴蝶状(参考贴士)1 尾
-
泡椒 切成薄片2 汤匙
-
豆豉 洗净1 汤匙
-
水500 克
-
酱青2 ½ 汤匙
-
糖1 茶匙
-
鸡精粉½ 茶匙
-
水2 汤匙
-
食油2 汤匙
-
青葱 切葱花,装饰用2 - 3 小支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
369 mg
Protein
35 g
Kalori
877 kJ /
210 kcal
Yağ
11 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
新春料理我最牛
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası