Cihazlar ve Aksesuarlar
抗氧番茄炒牛肉碎
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
牛肉肉糜150 克
-
番茄 切小块500 克
-
水100 克
-
海盐 (约½茶匙)2 克
-
现磨黑胡椒粉 (约½茶匙)3 克
-
香菜 切末5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
457 mg
Protein
15 g
Kalori
1150.6 kJ /
275 kcal
Yağ
20.5 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
7.4 g
Karbonhidrat
10.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
产后修复这样吃
30 Tarif
Çin
Çin