Cihazlar ve Aksesuarlar
肉末虾泥蒸蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
去皮五花肉 切小块后冷冻1小时150 克
-
虾仁70 克
-
生抽 (约5克)1 茶匙
-
老抽 (约3克)½ 茶匙
-
料酒 (约5克)1 茶匙
-
盐 (约3克)½ 平茶匙
-
蛋 敲开即可1 颗
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末1 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
10.8 g
Kalori
340 kJ /
81 kcal
Yağ
3.2 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
爱吃家常菜
8 Tarif
Çin
Çin