Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Mehl
- 200 g Hartweizengrieß
- 1 TL Olivenöl
- 195 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Frischkäse
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 1 ½ TL Minze, getrocknet, gehackt
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 500 g passierte Tomaten
- 60 g Wasser
- 60 g Rotwein, trocken
- 1 TL Kräuter der Provence
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2764 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1h 20 min
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min
Jiaozi
1 Std. 30 Min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 Min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 Min
Gözleme mit Feta
1h
Reibekuchen-Pizza mit Roastbeef
1h