Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Mehl
- 200 g Hartweizengrieß
- 1 TL Olivenöl
- 195 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Frischkäse
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 1 ½ TL Minze, getrocknet, gehackt
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 500 g passierte Tomaten
- 60 g Wasser
- 60 g Rotwein, trocken
- 1 TL Kräuter der Provence
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2764 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nudelteig
1h
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Nudelteig ohne Ei
1 godz. 35 min
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1h 45min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1h 30min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48h