Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 50 g almond flour
- 20 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 2 eggs, large
Milk Chocolate Ganache
-
270
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 270 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks - 185 g whipping cream
- 15 g glucose syrup (see Tip)
Assembly
- 450 g fresh raspberries
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2067 kJ / 494 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 62 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 Std. 10 Min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Panna cotta
6h 15 min
Chocolate dragée cookies
50min
Crème Pâtissière
15min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min
Choux pastry
2 godz.
Traditional crème brûlée
25 Std.