Japanese Bakery Special Custard
TM6

Japanese Bakery Special Custard

(Değerlendirme yok)

Malzemeler

  • 7 egg yolk (from chicken egg), from large eggs
  • 100 g sugar
  • 45 g cake and pastry flour
  • 500 g whole milk
  • ¼ vanilla pod, seeds only
    veya 1 tsp vanilla extract, natural
  • 30 g butter, unsalted, cut into pieces

Besin Değeri
şuna göre 1 AMAN delete test
Kalori
245.3 kJ / 58.6 kcal
Protein
1.5 g
Karbonhidrat
6.7 g
Yağ
2.9 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Lif
0 g
Sodyum
12.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler