Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 120 g unsalted butter, cold, diced
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 50 g icing sugar
- 2 egg yolks, from medium eggs
Crème Pâtissière
- 500 g whole milk
- 70 g caster sugar
- 40 g cornflour
- 2 large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
Assembly
- 160 g apricot jam
- 30 g water
- 450 g mixed fresh fruit, thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2423 kJ / 578 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 26 g
Alternatif tarifler
Tiramisu
5h 20min
Lemon Drizzle Madeleines
4 godz. 45 min
Mango Swiss Roll
40min
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Frangipane Cake
1h 45min
Choux Pastry
2h
Pear Frangipane
1h 30min
Crème Pâtissière
15min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Raspberry Dacquoise
2h
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 Std.
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min