Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 120 g unsalted butter, cold, diced
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 50 g icing sugar
- 2 egg yolks, from medium eggs
Crème Pâtissière
- 500 g whole milk
- 70 g caster sugar
- 40 g cornflour
- 2 large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
Assembly
- 160 g apricot jam
- 30 g water
- 450 g mixed fresh fruit, thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2423 kJ / 578 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 26 g
Alternatif tarifler
Profiteroles
2h 15 min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Choux Pastry
2 godz.
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Crème Pâtissière
15min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 godz.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Profiteroles
2h 15 min
Mango Swiss Roll
40 Min