
Uyumlu sürümler
Pâtes à la sauce provençale et au pistou
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de carotte coupée en tronçons
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 90 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 6 feuilles de basilic frais
- 50 g de parmesan coupé en morceaux
- 20 g de pignons de pin
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 320 g de pâtes sèches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 923 kcal / 3881.3 kJ
- Protein
- 25.5 g
- Yağ
- 32.8 g
- Karbonhidrat
- 124 g
- Lif
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 658.8 mg