Cihazlar ve Aksesuarlar
越式香茅鸡
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 人份
Malzemeler
-
全鸡腿 (约2个全鸡腿),带皮和骨,切块 (4-5公分)500 克
-
鱼露10 克
-
蒜瓣 剁幼15 克
-
咖喱粉1 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
糖1 ½ 茶匙
-
黑酱油1 茶匙
-
食油20 克
-
新鲜香茅 只取白色部分, 切段2 支
-
小红葱 (约1个小红葱)50 克
-
新鲜红辣椒 去籽,切碎, 装饰用½
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
15.6 g
Kalori
907.9 kJ /
217 kcal
Yağ
13.9 g
Lif
0.5 g
Karbonhidrat
7.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
鸡速料理
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası