Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 克 小红葱
- 5 个 蒜瓣
- 20 克 虾米 ,浸软
- 5 朵 干香菇 ,浸软,去蒂,切片
- 40 克 食油
- 500 克 芥菜 ,去梗
- 30 克 黑酱油
- 30 克 酱青
-
10
克 鸡精粉
veya 10 克 香菇粉 - 500 克 水
- 1 小撮 白胡椒粉
- 200 克 烧肉 ,切块 (1公分)
- 500 克 半熟印度香米 ,洗净
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 642 mg