芥菜烧肉饭

芥菜烧肉饭

3.0 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 人份

Malzemeler

  • 小红葱
    70 克
  • 蒜瓣
    5 个
  • 虾米 浸软
    20 克
  • 干香菇 浸软,去蒂,切片
    5 朵
  • 食油
    40 克
  • 芥菜 去梗
    500 克
  • 黑酱油
    30 克
  • 酱青
    30 克
  • 鸡精粉
    10 克
    10 克 香菇粉
  • 500 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 烧肉 切块 (1公分)
    200 克
  • 半熟印度香米 洗净
    500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 642 mg
Protein 21 g
Kalori 2063 kJ / 493 kcal
Yağ 13 g
Lif 7 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 75 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...