Cihazlar ve Aksesuarlar
当归蒸鸡
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
新鲜姜 切薄片40 - 50 克
-
鸡肉 带皮和骨,切块(2-3公分)500 克
-
绍兴花雕酒30 克
-
酱青20 克
-
蚝油10 克
-
枸杞 洗净2 茶匙
-
当归5 片
-
麻油¼ 茶匙
-
盐 适量调味1 茶匙
-
红枣 去核10 粒
-
水800 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
24 g
Kalori
1423 kJ /
340 kcal
Yağ
24 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
鸡速料理
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası