Cihazlar ve Aksesuarlar
冬菜蒸肉饼饭
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
猪肉碎200 克
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉 调味用1 小撮
-
天津冬菜 浸泡5分钟20 克
-
麻油1 茶匙
-
水3 汤匙
-
蛋4 个
-
盐 适量调味1 小撮
-
水1400 克
-
白米 (长粒米),洗净200 克
-
四季豆 去梗80 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
18 g
Kalori
1414 kJ /
338 kcal
Yağ
10 g
Lif
0.7 g
Karbonhidrat
41 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一锅料理
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası