Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 70 g Milch
- 70 g Zucker
- 250 g Quark, 20% Fett
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 1 Ei
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb
- 2 EL Milch
- Hagelzucker zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1127 kJ / 269 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 186 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Laugenzopf
3 godz. 30 min
Weihnachtliche Wecken
10h
Rosinenschnecken
2 Std. 20 Min
Quarkstuten
1 godz. 20 min
Butterstuten
3 godz.
Rosinenstuten
3 godz.
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Weltmeisterbrot
5h
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 godz.
Rosinenbrötchen
2 godz. 30 min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 godz.
Buttermilch-Weckchen
1 godz. 30 min