Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten
- 600 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausstreuen und Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- 350 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 2 EL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 20 g Hefe (0.5 Würfel)
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Honig
- 150 g Joghurt, 1,5% Fett
- 50 g Röstzwiebeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1496 kJ / 357 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 4.7 g
Alternatif tarifler
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Zwiebelbrot mit Koriander
2h 40min
Brötchen
1 Std. 40 Min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Tiger-Brot
3 Std.
Kartoffelbrot
1 Std. 50 Min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Joghurtkruste
3 Std.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 Std. 45 Min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min